تشکرها (از ديگر كاربران): 0
تشكر شده:28 بار در 10 پست
درود بر شما و تبریک برای فرا رسیدن نوروز
دوست عزیز بخشی فنی پلتفرم در حال توسعه دادن پلتفرم هست. تایم فریم 1 ماهه در وظایف بخش فنی قرار داره, و در آینده حتما خواهد بود.
اما در باره لورج: لورج 1:200 به طور رسمی در سایت کمپانی مطرح نشده, و در حساب های ریل برای مشتریان ایرانی هست. برای همین در سایت به طور رسم اعلام نشده و در حساب های دمو و ریل در زمان باز کردن حساب همچین گزینه ی برای انتخلب کردن نیست.
تشکرها (از ديگر كاربران): 1
تشكر شده:2 بار در 1 پست
سلام
سلام
من یه حساب ریل در متاتریدر ا اف سی باز کردم
اسکن گذرنامه خودم رو به نشانه
[فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را مشاهده کنند..
]
ارسال کردم
میخواستم بپرسم چقدر طول میکشه حساب من فعال بشه؟
کی میتونم توسط ای بی شارژش کنم؟
درود بر شما,
مشتری گرامی, کمپانی روز های شنبه و یکشنبه تعطیل می باشد. ساعات کاری بخش فارسی از ساعت 10:30 صبح تا 19:30 به وقت تهران می باشد.
چنانچه در خواست شما در این ساعات به دست ما برسد, انجام دادن آن 3-5 دقیقه زمان می برد, و نتیجه از طریق ایمیل به شما اطلاع داده می شود.
تشكر شده:40 بار در 14 پست
با سلام
کاربر محترم
درخواست شما پیگیری شده
طبق گزارش بخش فنی قطعی سرور در پلتفرم های متا تریدر و نت ترید ایکس نداشتیم.
اگر برای تان مکشلی پیش آمده بود و نمی توانستید با سرور های ما وصل شوید. لطفا از طریق لینک زیر درخواست تان را ارسال نمایید.
wwww.ifcmarkets.com/fa/complaint
با احترام
تشکرها (از ديگر كاربران): 7
تشكر شده:1 بار در 1 پست
سلام به آقایان حسنی و میرزایی من پیشنهادی داشتم که به بخش فارسی ifc نیز میل زدم همانطوری که شما عزیزان مطلع هستید اکثر کاربران ایرانی توسط ib اقدام به باز نمودن حساب مینمایند و در آخر کل اطلاعات حساب برای ib و کسانی که در آفیس ib نشسته اند قابل مشاهده خواهد بود آگر ifc پس از کامل شدن ثبت نام اطلاعات ورود به سایت و متاتریدر را فقط به ادرس ایمیل کاربران ارسال کند مطمئن تر خواهد بود اگر عزیزان در این مورد اقدام نمایند کمال تشکر را دارم ممنون
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rzel55
سلام به آقایان حسنی و میرزایی من پیشنهادی داشتم که به بخش فارسی ifc نیز میل زدم همانطوری که شما عزیزان مطلع هستید اکثر کاربران ایرانی توسط ib اقدام به باز نمودن حساب مینمایند و در آخر کل اطلاعات حساب برای ib و کسانی که در آفیس ib نشسته اند قابل مشاهده خواهد بود آگر ifc پس از کامل شدن ثبت نام اطلاعات ورود به سایت و متاتریدر را فقط به ادرس ایمیل کاربران ارسال کند مطمئن تر خواهد بود اگر عزیزان در این مورد اقدام نمایند کمال تشکر را دارم ممنون
سلام بر شما,
این مورد حتما مطرح خواهد شد. اما مورد اونجاست که هر کاربری خودش م می تونه اقدام به افتتاح حساب کنه. و از این مورد گذشته, تغییر رمز توسط خود کاربر عبور آسان است.