تشکرها (از ديگر كاربران): 7
تشكر شده:6 بار در 5 پست
تحلیل روزانه
سلام به همه
من یک تحلیل راجع به طلا دارم.ممنون می شم دوستان هم نظرشون رو بگن.
با توجه به نمودار روزانه یک الگوی سروشانه تشکیل شده که بعد از شکسته شدن خط گردن مجدد برگشته لمس کرده و دوباره ریخته.
یک ساپورت قوی هم روی 1073$ داشتیم که اون هم شکسته شده و یک الگوی مثلث هم کامل کرده.
با توجه به دوتا الگوی بالا روند را نزولی پیش بینی می کنم و هدف این دو تا الگو هم 960$ هستش.
Tp اول رو 1025$ بذاریم خوبه.چون یک ساپورت قوی هستش
تشکرها (از ديگر كاربران): 7
تشكر شده:6 بار در 5 پست
usdcad
سلام
دوستان
من فکر می کنم Usdcad صعودی باشه.
چون یه الگوی دو کف تشکیل داده ، یه خط روند هم داشته که شکسته.فکر کنم اول تا 1.0850 بالا بره بعد اگه این سطح رو هم شکست به اندازه الگوی دو کف می ره بالا
تشکرها (از ديگر كاربران): 44
تشكر شده:12 بار در 7 پست
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله FXfuture
سلام
دوستان
من فکر می کنم Usdcad صعودی باشه.
چون یه الگوی دو کف تشکیل داده ، یه خط روند هم داشته که شکسته.فکر کنم اول تا 1.0850 بالا بره بعد اگه این سطح رو هم شکست به اندازه الگوی دو کف می ره بالا
سلام
با توجه به روند صعودی دلار در چند روز و هفته اخیر میتونیم انتظار صعود بیشتر usdcad رو داشته باشیم...
شاید تارگت بلندمدت تر ما 50% فیبو بتونه باشه..یعنی 1.0965...
اگر چه به نظر من پیش از این با توجه به اینکه 38% فیبو فعلا" نقش مقاومتی ایفا کرده احتمالا" یه برگشت کوچیک تا1.0565 و همینطور ma 63 تایم روزانه داشته باشه..
باید منتظر بمونیم و ببینیم..
ويرايش توسط Doshli : February 16th, 2010 در ساعت 08:26 AM
تشکرها (از ديگر كاربران): 44
تشكر شده:12 بار در 7 پست
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Doshli
سلام
با توجه به روند صعودی دلار در چند روز و هفته اخیر میتونیم انتظار صعود بیشتر usdcad رو داشته باشیم...
شاید تارگت بلندمدت تر ما 50% فیبو بتونه باشه..یعنی 1.0965...
اگر چه به نظر من پیش از این با توجه به اینکه 38% فیبو فعلا" نقش مقاومتی ایفا کرده احتمالا" یه برگشت کوچیک تا1.0565 و همینطور ma 63 تایم روزانه داشته باشه..
باید منتظر بمونیم و ببینیم..
سلام
تحلیل کوتاه مدتمون که درست از آب در اومد!..حالا ببینیم 50% فیبو رو سفیدمون میکنه یانه؟البته مسلما" انتظار داریم این صعود بدون شکسته شدن پایین ترین قله به وجود آمده انجام بشه وگرنه تحلیل fail شده!
با توجه به دایورجنسی که در تایم های پایین به وجود اومده, گرفتن پوزیشن در این محدوده و گذاشتن استاپ پشت پایین ترین دره میتونه پوزیشنی با RRR بالا باشه..
متشکر..
تشکرها (از ديگر كاربران): 25
تشكر شده:30 بار در 19 پست
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله doshli
سلام
تحلیل کوتاه مدتمون که درست از آب در اومد!..حالا ببینیم 50% فیبو رو سفیدمون میکنه یانه؟البته مسلما" انتظار داریم این صعود بدون شکسته شدن پایین ترین قله به وجود آمده انجام بشه وگرنه تحلیل fail شده!
با توجه به دایورجنسی که در تایم های پایین به وجود اومده, گرفتن پوزیشن در این محدوده و گذاشتن استاپ پشت پایین ترین دره میتونه پوزیشنی با rrr بالا باشه..
متشکر..
تحلیلتون درسته و موافقم
ضمن اینکه میبینیم بعد از کف دوقلوی ایجاد شده ، خط روند نزولی نیز شکسته شده ( طبق عکس پیوست شده ) و قیمت بعد از این کانورژنث برای صعود تا نقطه ی پیوت هفتگی 1.0587 منطبق بر 50% فیبو آماده میشود. البته به نظر من حد سود در 38% ( 1.0550 ) که رزیستنس میباشد بهتره .
__________________ خدمات مازند فارکس :
۱- برگزاری جلسه آشنایی با فارکس ( رایگان )
۲- برگزاری کلاسهای آموزشی در سطوح عمومی و پیشرفته
۳- شارژ و برداشت حساب
[فقط اعضاي سايت مي توانند لينک ها را مشاهده کنند..
]
تحلیل فنی مهارتی است كه با تجربه و مطالعه بهبود می یابد. همیشه یك شاگرد باقی بمانید و به یادگیری ادامه دهید. جان مورفی