آخرين ارسالهاي انجمن

بازگشت   انجمن فارکس ایران > تالار فارکس > سیستمها و استراتژی های معاملاتی

انجمن فارکس ایران

پاسخ

ابزارهاي تاپیک نحوه نمايش
قدیمی February 7th, 2010, 12:52 PM   #1
Hamidreza
Admin سایت

آواتار Hamidreza

تاريخ عضويت: Oct 2009
تشکرها (از ديگر كاربران): 460
تشكر شده:227 بار در 140 پست
ارسال پيغام Yahoo به Hamidreza
Thumbs up Heiken Rally

با سلام
سیستمی که میخوام با شما به اشتراک بذارم یه سیستم دنباله رو روندهای شارپ و اصطلاحا" رالی ها هست..
بهترین نقطه برای وارد شدن به یک رالی وارد شدن در استراحتهای اون رالی هست...اما معمولا" مشکلی که اینجور مواقع برای تریدر ایجاد میشه این هست که یه استراحت یا اصلاح تا چه میزان میتونه ادامه پیدا کنه تا روند ما از اعتبار نیفته یا به عبارتی این اصلاح تبدیل به یه Trend نشه..

این سیستم یه سیستم ساده ولی قوی هست چون منطق محکمی پشتش هست که توش فقط از اندیکاتور Heiken Ashi استفاده میکنیم و به صورت مولتی تایم..
نقاط ورود و خروج و قوانین سیستم رو تو پست بعد توضیح میدم...
تمپلیت خودم رو اتچ میکنم اگرچه فقط از heiken استفاده میکنیم ولی خوب چوت تغییراتی تو رنگ چارت هم دادم میذارم که اگه خواستید دانلود کنید..
فعلا"..
فايل ضميمه
نوع فايل: tpl hr_template.tpl (5.5 كيلو بايت, 16 نمايش)
Hamidreza آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 كاربر زير بخاطر اين پست تشكر كرده اند:
ehsan55 (March 11th, 2010), FXfuture (February 8th, 2010), mohamadi (February 10th, 2010), بنده خدا.... (February 15th, 2010), راسپوتين (February 7th, 2010)
قدیمی February 7th, 2010, 02:28 PM   #2
راسپوتين
اعضای سایت

آواتار راسپوتين

تاريخ عضويت: Feb 2010
تشکرها (از ديگر كاربران): 21
تشكر شده:31 بار در 19 پست
پيش فرض

ميشه لطفآ خود اين انديكاتورتون رو هم بذاريد ؟ بعدش اينكه اصلاحي هست يا نه ؟!
راسپوتين آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 كاربر زير بخاطر اين پست تشكر كرده اند:
admin (February 7th, 2010), ehsan55 (March 11th, 2010), FXfuture (February 8th, 2010)
قدیمی February 7th, 2010, 03:44 PM   #3
Hamidreza
Admin سایت

آواتار Hamidreza

پيش فرض قوانین سیستم

خب..
قبل از هر چیز ما احتیاج به این داریم که رالی هایی که قصد وارد شدن بهشون داریم رو شناسایی کنیم...
همونطور که تو پست قبل گفتم تنها ابزاری که ما در این سیستم چه برای تشخیص رالی ها چه برای نقطه ورود و چه برای حد ضرر استفاده میکنیم فقط heiken ashi هست!! که تو قسمت Custom Indicators همه متا تریدر ها موجود هست..
اگر به این اندیکاتور روی چارت توجه کنید در رالی ها نوع خاصی از کندل ایجاد میکنه که من اسمش رو گذاشتم کندل فرار!
این کندل مشخصه اش این هست که فقط در یک سمت خودش Shadow داره و در سمت دیگه فقط بدنه کندل heiken دیده میشه..(به شکل توجه کنید)..
وقتی که در یک تایم فریم کندل فرار شکل گرفت به این معنی هست که بازار تمایل به ایجاد یک رالی در اون جهت داره..در این شرایط به یک تایم فریم پایین تر میریم تا بتونیم در یک اصلاح مناسب وارد ترند بشیم..
اما این اصلاح تا کجا معتبر هست؟ تا جایی که اصلاح تایم پایین تر شرایط رالی در تایم بالا رو از بین نبره و به عبارتی از بدنه کندل فرار تایم بالاتر خارج نشه...!
زمانی که اصلاح به پایان رسید و مجددا" در مسیر روند قرار گرفتیم نقطه ورود ما مانند تایم بالاتر با یک کندل فرار مشخص میشه به این معنی که ابتدا منتظر میمونیم تا یه کندل heiken همرنگ ترند اصلی شکل بگیره..سپس به شرط شکسته شدن شادو این کندل توسط یه کندل فرار, 2 پیپ بعد ار شادو وارد روند میشیم و پوزیشن باز میکنیم..
توجه کنید که شرط اینکه این شکست فقط توسط کندل فرار انجام بشه بسیار مهم هست!
به علت طولانی شدن این پست ادامه مطلب رو تو پست بعد دنبال میکنیم..
فعلا" تصویر رو ببینید..

كاربر زير بخاطر اين پست از Hamidreza تشكر كرده است:
ehsan55 (March 11th, 2010)
قدیمی February 7th, 2010, 04:17 PM   #4
Hamidreza
Admin سایت

آواتار Hamidreza

پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله راسپوتين نمايش پست
ميشه لطفآ خود اين انديكاتورتون رو هم بذاريد ؟ بعدش اينكه اصلاحي هست يا نه ؟!
سلام راسپوتین عزیز
در مورد اندیکاتوری که استفاده کردیم همونطوری که گفتم heiken هست که تو خود متا تریدر هست و اصلاحی هم نیست..اما اگر وقت بشه یه اندیکاتور هم مینویسم که همین شرایطی که ما دنبالش هستیم با سیگنال برامون نمایش بده تا کار راحت تر باشه..
حتما" اینجا هم قرارش میدم..
راسپوتين (February 8th, 2010)
قدیمی February 9th, 2010, 11:14 AM   #5
Hamidreza
Admin سایت

آواتار Hamidreza

پيش فرض

قوانین استاپ, تارگت و خروج از پوزیشن

Stop Loss : همونطوری که تو شکل پست بالا می بینید ,بعد از ورود به پوزیشن استاپ ما 1 پیپ پشت بدنه کندل فراری هست که ما باهاش وارد پوزیشن شدیم...
این استاپ در عین اینکه جای مطمئنی قرار داره, خیلی هم کوچک خواهد بود..اگر کسی قصد داره استاپش رو در نقطه دورتری قرار بده گزینه بعدی پشت کندل قبلی میتونه باشه..
و باز هم اگر کسی معتقد هست که این حرکت یه تغییر روند تو تایم پایین هست و استاپ دورتری خواست بزاره بهترین نقطه پشت فرکتال همین اصلاح هست.

تارگت :
چون هدف ما وارد شدن به روندهای شارپ هست بهتره از قدرت این روندها استفاده کنیم و از RRR 2 و بالاتر استفاده کنیم..
من خودم تارگت رو 2 برابر استاپ در نظر میگیم..

مدیریت پوزیشن :
وقتی پوزیشن به اندازه استاپ تو سود رفت کاری که من شخصا" انجام میدم این هست که به جای اینکه پوزیشن رو BE کنم, 1/3 یا 1/2 پوزیشن رو میبندم و به استاپ هم دست نمیزنم و پوزیشن رو اجازه میدیم بهش که فقط با تارگت یا استاپ بسته بشه...

از اونجایی که کندل های فرار خودشون به ما نشون میدن که در ساعات ترند بازار هستیم یا نه احتیاجی به فیلتری برای تشخیص بازار هم نداریم و فقط سعی میکنیم که تو ساعات فعال بازار که بازارهای لندن و نیویورک باز هستند ترید کنیم...
5 كاربر زير بخاطر اين پست تشكر كرده اند:
ali121 (March 15th, 2010), Amir (February 28th, 2010), ehsan55 (March 11th, 2010), novinahan (February 17th, 2010), راسپوتين (February 11th, 2010)
قدیمی February 11th, 2010, 12:12 AM   #6
راسپوتين
اعضای سایت

آواتار راسپوتين

تاريخ عضويت: Feb 2010
تشکرها (از ديگر كاربران): 21
تشكر شده:31 بار در 19 پست
پيش فرض

ميگم ... آقاي ادمين !

اولآ ممنون بابت به اشتراك گذاشتن سيستم . ( خداييش نداريم فرومي رو كه ادمين خودش تريدر باشه ! )

ولي ميخوام بدونم شما خودتون هم با اين روش كار كرديد ؟ و اگر بله ، ميتونيد يه استيتمنتي از كارتون بذاريد اينجا ؟

( البته اگر اشكالي نداره )
راسپوتين آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 كاربر زير بخاطر اين پست تشكر كرده اند:
admin (February 13th, 2010), ehsan55 (March 11th, 2010)
قدیمی February 13th, 2010, 02:48 AM   #7
Hamidreza
Admin سایت

آواتار Hamidreza

پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله راسپوتين نمايش پست
ميگم ... آقاي ادمين !

اولآ ممنون بابت به اشتراك گذاشتن سيستم . ( خداييش نداريم فرومي رو كه ادمين خودش تريدر باشه ! )

ولي ميخوام بدونم شما خودتون هم با اين روش كار كرديد ؟ و اگر بله ، ميتونيد يه استيتمنتي از كارتون بذاريد اينجا ؟

( البته اگر اشكالي نداره )
سلام راسپوتین جان
بله, خودم با این سیستم کار کردم اما استیتمنت پیوسته ای که قابل ارائه باشه موجود ندارم..
پیروز باشید..
3 كاربر زير بخاطر اين پست تشكر كرده اند:
Amir (February 28th, 2010), ehsan55 (March 11th, 2010), راسپوتين (February 26th, 2010)
قدیمی March 11th, 2010, 05:18 PM   #8
ehsan55
اعضای سایت

آواتار ehsan55

تاريخ عضويت: Mar 2010
محل سكونت: 021
تشکرها (از ديگر كاربران): 286
تشكر شده:31 بار در 26 پست
ارسال پيغام Yahoo به ehsan55
پيش فرض

ممنون ادمین جان به خاطر معرفی این روش
این روش تو کدوم جفت ارزها بهتر جواب میده ؟؟ و تو کدوم جفت تایمها میشه بهتر نتیجه گرفت ؟؟ ایا نیازی به تایم فریمهای خاص (غیر از تایم فریمهای متا) نداریم؟؟
بازم ممنون
ehsan55 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
كاربر زير بخاطر اين پست از ehsan55 تشكر كرده است:
admin (March 13th, 2010)
قدیمی March 13th, 2010, 10:13 AM   #9
Hamidreza
Admin سایت

آواتار Hamidreza

پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ehsan55 نمايش پست
ممنون ادمین جان به خاطر معرفی این روش
این روش تو کدوم جفت ارزها بهتر جواب میده ؟؟ و تو کدوم جفت تایمها میشه بهتر نتیجه گرفت ؟؟ ایا نیازی به تایم فریمهای خاص (غیر از تایم فریمهای متا) نداریم؟؟
بازم ممنون
سلام احسان جان
سیستم های دنباله رو روند بهترین نتیجه رو در جفت ارزهای با تحرک بالا دارند و البته مسئله پایین بودن اسپرد هم باید در کنار مسئله Volatility در نظر داشت.
خودم این استزاتژی رو در EurJpy و GbpUsd کار کردم چون هر دو مولفه رو دارن.
در مورد تایم فریم هم عرض کنم که اعتقاد شخصیم نه فقط در باره این استراتژی بلکه درباره تمامی استراتژی های معاملاتی فارکس این هست که یه روش اگر سودده هست باید در تمامی تایم فریم ها سودده باشه نه اینکه بگیم تو تایم مثلا" H1 سودده هست نه تایم های دیگه..چون سیستمی که غیر از این باشه یعنی مبتنی بر منطق درستی از بازار نیست..
فقط یه مسئله رو زمانی که قصد داریم یک روش رو در تایم های پایین مثل M1 و M5 استفاده کنیم باید در نطر بگیریم و اون اسپرد و تاثیر اون در تایم های پایین هست وگرنه کلیت یه استراتژی سودده باید در تمامی تایم فریم ها تفاوتی نداشته باشه وگرنه اون روش در بلند مدت سودده نخواهد بود!
البته بسیاری از تریدرها این چنین اعتقادی ندارد و شاید این نوع نگرش کمی سخت گیرانه هم باشه! به هر حال..

موفق و سلامت باشید..
ehsan55 (March 14th, 2010)
پاسخ

ابزارهاي تاپیک
نحوه نمايش

قوانين ارسال