تشکرها (از ديگر كاربران): 21
تشكر شده:31 بار در 19 پست
انتقاد
ميشه بگيد چرا ifc بابت خبر ها هر بار 3 $ كم ميكنه ؟!!
من يه دوستي داشتم كه خود ifc براش يه حساب هديه 5 دلاري باز كرده بود كه ايشون هم چنتا پوزيشن گرفته بود . بعد كه اومده بود بخش خبر رو فعال كنه ، 3 دلار از حسابش كسر شد و بلافاصله كال شد !!!
تشکرها (از ديگر كاربران): 0
تشكر شده:40 بار در 14 پست
باسخ
با سلام
در پلتفرم NetTradeX
رسما لیوریج 1:100 اعلام شده است به همین خاطر در حساب آموزشی(دمو) هم همین شرایط حاکم است
اگر یک روز در حساب واقعی رسما لیویریج 1:200 اعلام گردد در حساب آموزشی هم اعلام خواهد شد.
تشکرها (از ديگر كاربران): 2
تشكر شده:7 بار در 3 پست
سلام به همه ی دوستان.خیلی خوشحالم از وجود یک همچین محیط اموزنده ای امیدوارم همگی کمک کنیم برای توسعه ی این مکان که توسعه و گسترش اینجا یعنی توسعه ی حساب بانکی شما:d تریدتان پر سود...
تشكر شده:23 بار در 15 پست
سلام و خدا قوت برای برو بچه های IFC
من همیشه در حال نظر دادن هستم امیدوارم شما رو اذیت نکنم
همه ما می دانیم که این روزها همه سعی برای خرید گوشی های موبایل جدید از نسل لمسی هستند
نت ترید ایکس موبایل که IFCطراحی کرده فقط با سیستم عاملWindowsکار می کند.
در حال حاضرگوشی های پیشرفته ای چونAPPLE,NOKKIA,SONY ERICSOON, BLAK BERRYهستند که هرکدام از آنهابا یک سیستم عامل خاص کار می کنه اگر IFCبتواند نر م افزار موبایل خود رو متنوع تر بکنه بدون شک انقلاب بزرگی در بین بروکرهای دیگر انجام داده است و بدون شک سرویس خاص و تکی رو ارائه داده است
تشکرها (از ديگر كاربران): 460
تشكر شده:227 بار در 140 پست
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله IMANPOURBASHIRI
سلام و خدا قوت برای برو بچه های IFC
من همیشه در حال نظر دادن هستم امیدوارم شما رو اذیت نکنم
همه ما می دانیم که این روزها همه سعی برای خرید گوشی های موبایل جدید از نسل لمسی هستند
نت ترید ایکس موبایل که IFCطراحی کرده فقط با سیستم عاملWindowsکار می کند.
در حال حاضرگوشی های پیشرفته ای چونAPPLE,NOKKIA,SONY ERICSOON, BLAK BERRYهستند که هرکدام از آنهابا یک سیستم عامل خاص کار می کنه اگر IFCبتواند نر م افزار موبایل خود رو متنوع تر بکنه بدون شک انقلاب بزرگی در بین بروکرهای دیگر انجام داده است و بدون شک سرویس خاص و تکی رو ارائه داده است
سلام ایمان جان
ممنون از اینکه پیشنهاد یا انتقادهای خودتون رو مطرح میکنید..
اینم پیشنهاد خیلی خوبیه اگرچه اکثر بروکرها پلتفرم خودشون رو برای سیستم عامل Windows Mobile فقط ارائه دادن ولی خوب در صورتی که IFC پلتفرمش رو برای سیستم عامل های دیگه هم ارائه بده کار جالبی انجام شده..
حتما" پیشنهادتون رو مدیرهای IFC بررسی میکنن..
ممنون...
موفق و سلامت باشید..
تشكر شده:23 بار در 15 پست
سلام
دوباره من با ایده های بعدی
هیچ وقت برای حرکت رو به رشد دیر نیست.
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است.
برای هر حرکت پر قدرت همیشه یک رهبر دانا و پر تجربه لازم هست. تمام اینها پیشگفتار یک ایده جالب
برای کسانی که قصد پیشرفت در فارکس را دارند در گروه تیمی.
ایجاد یک چت روم خاص برای کسانی که حساب در ifcدارند و سابقه مدت دار د.
یک یا چند رهبر دلسوز که با هم هماهنگ باشند در امور ترید و سیگنال روزانه با این تفاوت که دلایل نقطه
ورود و خروج هر orderرا توضیح جامع بدهند که بقیه زیر گروه ها خود در این امر بعد از مدتی قدرت داشتن گرداندن چت رومی را دشته باشند.
برای اینکه چت روم خاص ما خاص تر باشد باید هرکس که از راه میرسه نباید بتواند وارد شود بایدافرادی که در حال آموزش هستند به پیشرفت برسند سپس عضو گیری برای بک چت روم جدید تر انجام شود.
و در آمد پیشرفت گروه در قسمت عمومی حک شود که خود قوقایی به پا می کند در تالار گفتگو ها و به مرور در ایران و باز کردن حسابها بیشتر برای ifc
این امر یک ایده می باشد که شما مسولین در موردش کار شناسی کنید در صورت تایید پر و بال هایی به آن بدهید برای بهتر شدن و مهمتر از همه معرفی یک یا چند رهبر خوب.
این حرکت پر قدرتی خواهدشد بشرطی که بهش ایمان داشته باشیم . باز گزینه ای بهتر و بهتر برای ifc
و در قسمت ایرانی ها خواهد بود.
به امید بهتر بهتر شدن ایرانیها در فارکس حرف داشتن ما ها در دنیا.