نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله imanpourbashiri
سلام
دوباره من با ایده های بعدی
هیچ وقت برای حرکت رو به رشد دیر نیست.
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است.
برای هر حرکت پر قدرت همیشه یک رهبر دانا و پر تجربه لازم هست. تمام اینها پیشگفتار یک ایده جالب
برای کسانی که قصد پیشرفت در فارکس را دارند در گروه تیمی.
ایجاد یک چت روم خاص برای کسانی که حساب در ifcدارند و سابقه مدت دار د.
یک یا چند رهبر دلسوز که با هم هماهنگ باشند در امور ترید و سیگنال روزانه با این تفاوت که دلایل نقطه
ورود و خروج هر orderرا توضیح جامع بدهند که بقیه زیر گروه ها خود در این امر بعد از مدتی قدرت داشتن گرداندن چت رومی را دشته باشند.
برای اینکه چت روم خاص ما خاص تر باشد باید هرکس که از راه میرسه نباید بتواند وارد شود بایدافرادی که در حال آموزش هستند به پیشرفت برسند سپس عضو گیری برای بک چت روم جدید تر انجام شود.
و در آمد پیشرفت گروه در قسمت عمومی حک شود که خود قوقایی به پا می کند در تالار گفتگو ها و به مرور در ایران و باز کردن حسابها بیشتر برای ifc
این امر یک ایده می باشد که شما مسولین در موردش کار شناسی کنید در صورت تایید پر و بال هایی به آن بدهید برای بهتر شدن و مهمتر از همه معرفی یک یا چند رهبر خوب.
این حرکت پر قدرتی خواهدشد بشرطی که بهش ایمان داشته باشیم . باز گزینه ای بهتر و بهتر برای ifc
و در قسمت ایرانی ها خواهد بود.
به امید بهتر بهتر شدن ایرانیها در فارکس حرف داشتن ما ها در دنیا.
|
سلام به همه دوستان و مدیران شرکت ifc
به نظر من این ایده ای بسیار جالب و قابل تأمل هستش
از مدیران سایت تقاضا دارم این کار را انجام دهند تا برای اشخاصی همانند من که تجربه کمی درباره تحلیل فارکس دارند بتوانند به تجربه شان افزوده شود.
و همینطور برای خود شرکت میتواند تبلیغاتی رایگان و جامع باشد.
و با تشکر از این دوست خوب که با خلاقیت فکری بالای خودش این ایده عالی را مطرح کرده اند.
با سپاس